| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Jubileumjaar 2010 bij Practicum Arcanum »
Jubileumjaar 2010 bij Practicum Arcanum
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-02-2010 verzonden.


Jawel... Practicum Arcanum, Nederlands éérste freelance pastorale huwelijkspraktijk, viert dit jaar het tienjarige jubileum sámen met alle bruidsparen die voor hun trouwceremonie een beroep doen op de verrassend vele en uitzonderlijke mogelijkheden die ik hen mag bieden.

Een beroep op de exclusieve, landelijke naamsbekendheid van mijn praktijk, gaat dit hele jubileumjaar gepaard met volledige kwijting van de BTW-kosten op alle door mij geboden dienstverleningen. Een aanmerkelijk voordeel waardoor nòg meer bruidsparen zich mogen verheugen op een volstrekt unieke benadering van wat ik altijd maar de 'binnenkant' van hun jawoord noem.Al naar gelang jullie persoonlijke kijk op het leven en de liefde, ontwerp ik middels ongedachte rituelen, adembenemend mooie teksten, muziek van jullie voorkeur enzovoorts, vieringen en ceremoniën waar ook jullie genodigden van begin tot einde door worden geboeid en gegrepen.

Deze exclusieve huwelijksvieringen worden op uiterst creatieve wijze afgestemd op hètzij jullie levensbeschouwelijke achtergronden, hètzij op jullie affiniteit met meer private uitgangspunten van zingeving en spiritualiteit.Ook voor een Westers natuurreligieuze of een Oosters spirituele benadering van jullie huwelijksceremonie biedt Practicum Arcanum diep doorleefde concepten van
zinervaring en liefdesbeleving. In alle gevallen wordt de even verrassende als vernieuwende vertolking van jullie persoonlijke levensoriëntatie, op een fééstelijk bevlogen wijze tot levendige verbeelding gebracht in een uitsluitend voor jullie ontworpen huwelijksviering.Het geheim van Practicum Arcanum? Een diepgaande oriëntatie op zogezegd de 'binnenkant' van jullie jawoord en de met ernst en humor vertolkte méérwaarde van jullie liefde middels rituelen, symbolen en voordrachten met het 'hart' op de tong!

Vraag om informatie en een kennismakingsgesprek met daarna nog vijf dagen een vaststaande optie op mijn beschikbaarheid voor jullie trouwdatum. Een bescheiden maar erg leuke brochure ligt al voor jullie klaar.


Practicum Arcanum
Marie Koenenstraat 14
8023 DH Zwolle

Tel.: 038 - 4604452Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!