| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » La Sonnerie geïnstalleerd als 'Caveau' »
La Sonnerie geïnstalleerd als 'Caveau'
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-03-2010 verzonden.


Zaterdagavond 13 maart 2010 is het viersterren hotel in Son en Breugel geïnaugureerd als 'Caveau' van de Confrérie du Sabre d'Or. Dit houdt in dat het medewerkers en gasten mag opleiden tot sabreur. Zij zijn dan bevoegd om champagneflessen volgens een eeuwenoude traditie, die haar oorsprong kent uit de tijd van Napoleon, volgens de richtlijnen van de Confrérie te openen.Speciaal voor deze feestelijke avond was Jean Claude Jalloux, grand maitre van de Franse Ambassade en oprichter van de Confrerie du Sabre D’or, naar Son en Breugel gekomen om Arianne van de Loo-Keijzers als maitre sabreur van la Sonnerie te installeren.

Naast Arianne zijn ook de gastheren Jos van Hugte en Rudy Spanjers (adjudant) opgeleid, zodat La Sonnerie nu 3 medewerkers heeft om bijvoorbeeld huwelijksfeesten en overige aperitieven spectaculair te verfraaien.

Tijdens deze feestelijke gelegenheid werd een gastronomisch vijfgangen diner geserveerd met uiteraard een keur aan speciaal geselecteerde Champagnes, waarbij de muzikale omlijsting van deze avond stijlvol ingevuld werd Myrthe Boot en Leontain van Lieshout.De confrères van de Nederlandse Ambassade, geven regelmatig acte de présence op stijlvolle recepties, trouwerijen of openingen en zij dragen graag bij aan het verhogen van de feestvreugde. Honderden Nederlandse Champagneliefhebbers namen op deze wijze reeds in een Caveau of op een evenement de sabel ter hand op en zij sabreerden op traditionele wijze een fles Champagne.

Vanaf 13 maart bestaat deze mogelijkheid dus ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie.


Hotel Restaurant La Sonnerie
Nieuwstraat 45
5691 AB Son

Tel.: 0499 - 460222Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!