| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Paula Snoeren geeft hele maand april extra korting »
Paula Snoeren geeft hele maand april extra korting
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-03-2010 verzonden.


Kippenvel en emoties komen los tijdens de live-zang van deze absoluut adembenemende topzangeres tijdens de huwelijksceremonie. Of het nu romantische liedjes zijn, de nieuwste popsongs, het klassieke Ave Maria of gospelsongs; hier zullen de gasten nog lang over napraten!

Omdat een huwelijksceremonie zeer persoonlijk is en altijd tussen de 4 (burgerlijk huwelijk) en 8 (kerkelijke inzegening) liedjes betreft, mag het bruidspaar zelf de liedjes kiezen uit een speciaal samengestelde repertoirelijst. Indien het bruidspaar dit wenst, kunnen ze de repertoirekeuze persoonlijk bespreken met Paula zelf, waarin ze graag adviseert.Speciaal voor de bezoekers van Trouwen in de Regio vraagt Paula Snoeren de gehele maand april geen € 650,- voor haar optreden, maar € 495,-. Deze prijzen zijn exclusief 6 % BTW en gelden enkel voor boekingen binnen een straal van 100 km om Eindhoven.

Om van deze aanbieding gebruik te maken vraag je de repertoirelijst en het boekingsformulier hier aan. Vermeld wel duidelijk de actie code: 'actie trouwen in de regio'. Print deze pagina en stuur deze samen met het boekingsformulier op voor 1 mei 2010 en de korting is voor jullie!

Paula Snoeren zingt over een kleine, doch kwalitatief zeer goede geluidsset speciaal geschikt voor een kleine ruimte en erg geschikt voor minder dan 50 gasten, zodat het geheel niet overstemd wordt.

Paula heeft overigens nog meer muzikale mogelijkheden voor uw huwelijksdag, bijvoorbeeld een spetterend en swingend optreden voor de feestavond, een gezellig easy-listening programma tijdens de receptie of borrel en het diner-dansant concept 'Van Diva tot Dance" voor een uitgeserveerd diner, het is allemaal mogelijk.

Heeft u vragen hierover of wilt u weten wat voor uw gasten het meest geschikt is? Kijk dan op www.paula.nl of neem contact op, want Paula geeft u graag advies!Paula Snoeren
optredens in heel Nederland
regio Eindhoven

Tel.: 040 - 2135979Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!