| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bij I do! I do! zei Sophie al 'ja'! »
Bij I do! I do! zei Sophie al 'ja'!
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-03-2010 verzonden.


Bruid Sophie trouwt met een van Neerlands meest begeerde mannen: Xander de Buisonje. Op 1 juli 2010 geven ze elkaar het jawoord. Voor de jurk slaagde Sophie bij I do! I do! in Amsterdam.

"We zijn al volop bezig met de voorbereidingen van ons huwelijk. Het lijkt nog ver weg, maar sommige dingen moeten nu eenmaal op tijd worden geregeld. Zo is daar de jurk, de jurk en de jurk.

Volgens Xander zijn de twee belangrijkste zaken van een bruiloft de trouwjurk en de locatie. Okee, daar kan ik ook mee leven. De locatie was zo geregeld; we trouwen namelijk in onze eigen tuin. Xander heeft me daar ook ten huwelijk gevraagd en zei toen al dat hij er heel graag wilde trouwen. Na wat omzwervingen langs prachtige trouwlocaties, besloten we definitief dat het de tuin wordt. Denken we. Dat is toch wel het leukst. En handig.


Een trouwjurk vinden had ook flink wat voeten in de aarde, want waar moet je beginnen als je goed weet wat je wilt? Snel zette ik een intensieve zoektocht op internet in touw. Een muisarm later stuitte ik op een plaatje van Dé Trouwjurk. Wauw, daar was hij! Klein probleempje: hij bleek niet verkrijgbaar te zijn in Nederland.

Dan maar verder zoeken bij een bruidsmodezaak die het begrijpt. Via mijn zus kwam ik bij I do! I do! in Amsterdam terecht. Maar zelfs na een pasronde met prachtige jurken kon ik de internetjurk niet uit mijn hoofd zetten.

Voorzichtig haalde ik een print ervan te voorschijn. Zouden ze die naar Nederland kunnen halen? Ze beaamden dat de jurk inderdaad erg goed bij me zou passen en zouden proberen hem te bestellen. Twee weken later hadden ze hem in huis. En ja, hij is het he-le-maal!

De perfecte jurk hangt in Amsterdam bij I do! I do!"


I Do ! I Do !
Beethovenstraat 103
1077 HX Amsterdam

Tel.: 020 - 6766540
Bride to Be
Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!