| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Wedding Workshops 2010 »
Wedding Workshops 2010
Let op: deze nieuwsbrief is op 29-04-2010 verzonden.


Speciaal voor bruidsparen die de organisatie van hun huwelijksdag graag in eigen hand willen houden, maar wel tips en tricks kunnen gebruiken van een professionele weddingplanner, organiseert Bloom Wedding bijzondere Wedding Workshops.

Bloom Wedding heeft een programma samengesteld waardoor je samen met je moeder, vriendin of ceremoniemeester inzicht krijgt in het succesvol plannen van jullie bruiloft. Samen met andere brides-to-be kom je onder het genot van hapjes en drankjes alles te weten over het plannen van je huwelijksdag, themafeesten, huidige trends, DIY (Do It Yourself), styling en leveranciers.

Bloom heeft twee verschillende workshops samengesteld, die met regelmaat plaatsvinden op bijzondere trouwlocaties bij jou in de buurt.

Workshop Wedding Essentials
Een avondvullende workshop boordevol tips en ideeën op de drijvende salon van Hardy’s aan de Piushaven in Tilburg op iedere eerste maandag van de maand. Aanvang 19.30 uur

De Workshop Wedding Essentials vindt ook plaats op een bijzondere trouwlocatie bij jou in de buurt. Interesse? Meld je aan via de website www.bloomwedding.nl
en je ontvangt een voorstel met beschikbare data en locaties.

Schrijf je binnen 6 weken in voor een workshop bij Hardy's in Tilburg en profiteer van onze leuke aanbieding. Je volgt de workshop dan voor slechts € 35,- met 2 personen. (Normaal € 35,- p.p. of
€ 50,- voor 2 personen.)
Workshop Wedding & Cakes
Een extra smaakvolle workshop dankzij patisserie Robèrt van Beckhoven. Deze workshop is vergelijkbaar met de Workshop Wedding Essentials maar dan met enkele verrassende elementen. Je ontmoet een interessante gastspreker uit de trouwbranche en maakt tot slot zelf een bruidstaart of heerlijke give aways die je uiteraard mee naar huis mag nemen.

De eerstkomende workshop W&C vindt plaats op zondag 30 mei a.s. in de gloednieuwe kookstudio van patisserie Robèrt aan het Sprendlingenpark 13 te Oisterwijk.

Schrijf je vóór 20 mei in voor de workshop op 30 mei aanstaande en je volgt de workshop voor slechts € 60,- met 2 personen inclusief ontvangst met champagne, hapjes en drankjes. (Normaal € 60,- p.p. of € 100,- voor
2 personen.)
De bruid/bruidegom ontvangt na afloop van de workshop een goodie bag met leuke trouwitems. Deelnemers profiteren daarnaast van zeer interessante kortingen uit het leveranciersnetwerk van de weddingplanner, zonder enige verplichting.

Heb je interesse in één van deze workshops, schrijf je dan in via de website www.bloomwedding.nl of stuur een e-mail naar info@bloomwedding.nl.


Bloom Wedding - weddingplanner
Hoogkarspelstraat 84
5045 BL Tilburg

Tel.: 06 - 15077180
Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!