| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » De laatste rage op fotogebied nu ook in Nederland »
De laatste rage op fotogebied nu ook in Nederland
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-06-2010 verzonden.


Op bijzondere momenten willen mensen graag iets vastgelegd hebben als herinnering. Dit begon al eeuwen geleden met hiërogliefen later met de schilderkunst en daarna de fotografie. Deze laatste heeft de laatste jaren een razend snelle ontwikkeling doorgemaakt. Van lichtgevoelige filmpjes tot polaroid tot de hedendaagse camera.

Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera. Het nadeel is echter hierbij vaak dat men niet samen op de foto staat.

De Fotobox heeft alle goede eigenschappen van de welbekende pasfotohokjes samengevoegd tot een uniek nieuw product; het pasfotohokje nieuwe stijl. Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.Niet alleen de persoonlijke noot maar ook een foto als blijvende herinnering! De foto's uit De Fotobox kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op cd-rom. Ook is het erg leuk wanneer er op de foto in een kader de persoonlijke boodschap kan worden geschreven, waarna de foto wordt ingeplakt in een album. De foto uit De Fotobox is dan ook direct afgedrukt klaar om beschreven te worden.

De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto's met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos of in een opslagloods, bedenk het en het is mogelijk...De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie, uit Den Haag. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.


Rogier Visser fotografie
Achterlijn 1
2492 WS Den Haag

Tel.: 070 - 4447095Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!