| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Weddingplanner van 2010 verkiezing »
Weddingplanner van 2010 verkiezing
Let op: deze nieuwsbrief is op 02-09-2010 verzonden.


Dit jaar wordt voor het eerst 'De weddingplanner van het jaar verkiezing' georganiseerd. Bij deze wedstrijd draait het allemaal om het plannen van de perfecte bruiloft! Ruim 30 weddingplanners hebben de case ontvangen en zijn hier druk mee aan de slag gegaan. Zo ook de dames van Beau Mariage Weddingplanners.

Uit alle inzendingen heeft de vakjury halverwege augustus uiteindelijk de vijf beste kandidaten gekozen en Beau Mariage Weddingplanners zit hier ook bij. Feest dus bij ons op kantoor!Allereerst hebben wij een fles bubbels ontkurkt en even genoten van onze nominatie. Daarna zijn alle dames weer snel aan de slag gegaan voor onze bruidsparen en de prachtige bruiloften die wij voor hen mogen bedenken, organiseren en uitvoeren.

De afgelopen 7 jaar hebben wij met ons team al meer dan 100 totaal verschillende, en stuk voor stuk prachtige, bruiloften mogen organiseren. Van een intieme bruiloft in het bijzijn van enkel de twee getuigen met een liefdevolle ceremonie in een decor van een romantische theekoepel aan het water, tot een zonovergoten bruiloft in een luxe wine estate in Zuid Afrika, waar gasten met de privé jet werden ingevlogen en de schitterende ceremonie tussen de wijnranken in een spierwit prieel, plaats vond.Het is voor ons een enorme eer om voor onze bruidsparen de allermooiste dag in hun leven tot in de puntjes te mogen verzorgen en al hun verwachtingen te overtreffen. Details en perfectie zijn voor Beau Mariage zeer belangrijk. Elke dag werken wij met enorm veel passie, enthousiasme en gedrevenheid voor onze bruidsparen. Niets is ons te gek!

Onze droom is om op 25 november de felbegeerde titel 'Weddingplanner van het jaar' in de wacht te slepen. Wil jij ons helpen deze droom te verwezenlijken? Stem dan op Beau Mariage Weddingplanners.


Beau Mariage Weddingplanners
Koraalrood 25
2718 SB Zoetermeer

Tel.: 079 - 3638125Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!