| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » In ondertrouw op 10-10-10 tijdens TrouwRijk »
In ondertrouw op 10-10-10 tijdens TrouwRijk
Let op: deze nieuwsbrief is op 02-09-2010 verzonden.


TrouwRijk, het nieuwe trouwevent in de Grote Kerk van Breda, geeft tien bruidsparen uit Breda de mogelijkheid om in het Oude Stadhuis in ondertrouw te gaan. Aansluitend kunnen zij in de Grote Kerk hun bruiloft gaan voorbereiden met de leukste leveranciers van Breda en omstreken.Op zondag 10 oktober wordt de Grote Kerk van Breda omgetoverd tot een ware trouwbeleving. Van 11.00 tot 17.00 uur zal daar de eerste editie plaatsvinden van TrouwRijk, een geheel nieuwe bruidsbeursformule.

"Iedereen die binnenkort gaat trouwen of van plan is een huwelijksaanzoek te doen, moet zeker langskomen", zegt Annemarie van Klooster van de organisatie. "Bruidsparen en hun naasten kunnen zich oriënteren op wat er allemaal te zien, te koop en te beleven is om van hun trouwdag een onvergetelijke happening te maken."

Voor de bezoekers hebben wij in samenwerking met diverse bruidshuizen een wervelende modeshow in petto. Ook kinderbruidsmode en bruidsstoffen worden getoond. Dit alles wordt gepresenteerd door niemand minder dan Tanja Jess. Naast de modeshow heeft TrouwRijk ook artiesten die optreden en workshops van diverse deelnemers.

TrouwRijk biedt toekomstige bruidsparen uit Breda de unieke mogelijkheid op deze 'mooie datumdag', in het bijzijn van ouders en getuigen, in ondertrouw te gaan in het Oude Stadhuis van Breda. Bruidsparen kunnen zich hiervoor inschrijven op TrouwRijk.nl. De gemeente Breda maakt samen met TrouwRijk de selectie. Een van de voorwaarde is, dat ten minste één van de partners ingeschreven moet staan in de gemeente Breda. De overige voorwaarden zijn te vinden op Breda.nl.

Voor de geselecteerde bruidsparen heeft TrouwRijk een aantal extra's. De bruiden ontvangen vooraf aan de ondertrouwceremonie een bruidsboeketje van V&V Bloemen en Wonen en de bruidsparen krijgen een gezamenlijke rondvaart aangeboden op de singels van Breda door Bootje Varen Breda. Verder biedt TrouwRijk deze toekomstige bruidsparen gratis toegang tot het event. De kaarten kosten normaal € 8,50 per stuk en zijn online te bestellen via TrouwRijk.nl.

"Kom je uit de gemeente Breda en ben je van plan vóór 10-10-2011 in het huwelijksbootje te stappen, schrijf je dan nu in op www.trouwrijk.nl. TrouwRijk maakt zowel van jullie ondertrouw als van de voorbereidingen op jullie huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis!"
TrouwRijk
Icarusblauwtje 17
4814 TE Breda

Tel.: 06 - 51558605Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!