| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 5e editie van Trouwen in de Villa »
5e editie van Trouwen in de Villa
Let op: deze nieuwsbrief is op 07-10-2010 verzonden.


Wanneer u als toekomstig bruidspaar inspiratie op wilt doen voor uw 'grote dag', is zondagmiddag 17 oktober 2010 de gelegenheid om kennis te maken met diverse bedrijven die uw bruiloft tot een onvergetelijke dag kunnen maken.De monumentale Villa de Vier Jaargetijden, gelegen in het stadscentrum van Tilburg, opent haar deuren en nodigt u uit om samen met uw partner deze Villa te ontdekken. De authentieke Salon met zijn rijkelijk gedecoreerde plafond en grote kroonluchter als ontvangstruimte. Onze Wintertuin, grotendeels van glas, als dinerzaal en onze Balzaal met zijn rijke aankleding voor uw feestavond. Met mooi weer kan de burgelijke huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de Franse beeldentuin temidden van een sprankelende fontein en prachtige beelden.

Deze middag zal ons team u graag onze locatie laten zien en onze mogelijkheden voorleggen. Samen met de deelnemende bedrijven zal er niet alleen informatie voor u klaarliggen, maar zullen er vooral 'live' demonstraties gegeven worden. Van het maken van een bruidsboeket, de creatie van een luxe hapje tot het ontvangen van bruidsmake-up tips.Daarnaast staan er diverse trouwauto's op het voorterrein, kunt u zich laten voorlichten over trouwringen, weddingplanning, een fotoreportage, entertainment, een huwelijksreis en een maatpak voor de bruidegom. In combinatie met een 4-tal bruidsmodeshows is dit een middag die u als toekomstig bruidspaar niet mag missen...

Trouwen in de Villa vindt plaats op zondag 17 oktober bij Villa de Vier Jaargetijden, aan de Noordstraat 36 te Tilburg tussen 12:00 en 17:00 uur. En de entree is gratis!Deelnemende bedrijven aan 'Trouwen in de Villa':

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture
Lahaye Fotografie
BLOOM! Flowers & More
Dutch Limousine Service
Marco Mathieu juweliers
Huidverzorgingsstudio Belessy
Latenzo Fashion Lifestyle
Bloom wedding
Travel Counsellors Anouk Verhoeven
Groovesum
La Cloche Party & Event Catering
Villa de Vier Jaargetijden


Villa de Vier Jaargetijden
Noordstraat 36
5038 EJ Tilburg

Tel.: 013 - 5367527Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!