| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » AmBitioUs lanceert unieke interactieve website »
AmBitioUs lanceert unieke interactieve website
Let op: deze nieuwsbrief is op 04-11-2010 verzonden.


Binnenkort iets te vieren? Tijd om je te oriënteren op DJ's en drive-in shows! En daarvoor hoef je niet langer feesten af te struinen waar de DJ geen tijd voor je heeft en het geluid te hard staat om elkaar goed te kunnen verstaan.

Op de nieuwe website van AmBitioUs is het feestje zojuist afgelopen! Op www.partyprofs.nl rondt DJ Johan net zijn laatste plaat af en nu de laatste gasten zijn vertrokken heeft hij alle tijd om jou te woord te staan. Vraag hem het hemd van het lijf over de geluid- en lichtapparatuur, de videoschermen, de verlichte dansvloer of de live saxofonist en leer over alle ingrediënten waarmee AmBitioUs van ieder feest een memorabel succes maakt.Dus ga je binnenkort trouwen of ben je van plan een knaller van een bedrijfsfeest te geven? Kom dan eens langs op één van de maandelijkse demo-avonden die AmBitioUs organiseert. Hier komt de website écht tot leven en zie je wat AmBitioUs voor jouw feest kan betekenen. Op demo-avonden worden al je vragen beantwoord en passeert het hele repertoire van AmBitioUs de revue.

Dus neem contact op via onderstaande gegevens en kom erachter wanneer er een AmBitioUs demo-avond bij jou in de buurt wordt gegeven. AmBitioUs is ook te vinden op alle Love & Marriage Beurzen en de Management Support Beurs.
AmBitioUs Entertainment
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk

Tel.: 0182 - 586931Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!