| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Inhouse Weddingplanner bij Auberge du Bonheur »
Inhouse Weddingplanner bij Auberge du Bonheur
Let op: deze nieuwsbrief is op 09-11-2010 verzonden.


Auberge du Bonheur, dé trouwlocatie van Tilburg en omstreken, mag zorgen voor vele 'mooiste dagen'. Maar ze weten ook dat iedere 'mooiste dag' uniek moet zijn en dat het veel bloed zweet en tranen kost om dit alles te organiseren. Daar helpen ze graag in mee en doen dit nu op een wel hele bijzondere manier.

Wanneer je jouw bruiloft bij de Auberge organiseert en hier graag extra hulp bij wilt is er de mogelijkheid om hun eigen weddingplanner in de arm te nemen.De weddingplanner van Auberge Du Bonheur neemt werk uit handen, kan kortingen bedingen, weet alles van de laatste trends en nieuwtjes, is ceremoniemeester op de dag zelf en kan adviseren op gebied van gastenlijsten, decoratie en budgetbewaking. Willen jullie een aantal dingen niet uit handen geven? Het is ook mogelijk slechts een deel van de taken aan de weddingplanner over te laten.

Zijn weddingplanners alleen voor de 'rich and famous'? Zeker niet! Ook bij 'kleinere bruiloften' en dito budgetten kan de creativiteit van de weddingplanner zeer goed van pas komen!

Nieuwsgierig of Auberge du Bonheur bij jullie mooiste dag past? Ga naar de site en laat je onder andere overtuigen door de verschillende ervaringen van de bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.
Auberge Du Bonheur
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg

Tel.: 013 - 4686942Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!