| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bouman Juwelen Leerdam in 't teken van trouwringen »
Bouman Juwelen Leerdam in 't teken van trouwringen
Let op: deze nieuwsbrief is op 09-11-2010 verzonden.


Juwelen en sieraden met diamant is een van de specialismen van Bouman Juwelen Leerdam. Maar ook op het gebied van trouwringen is geen brug te ver. Dit najaar staat zelfs helemaal in het teken daarvan.

De trouwlustigen kunnen er een keuze maken uit drie topcollecties: Desiree, Martinshof en Colom en deze keer wordt het middelste merk eruit gelicht."Martinshof is gespecialiseerd in heel bijzondere diamantzettingen", legt Rob van Amelsfoort, eigenaar van Bouman Juwelen, uit. "Omdat Bouman Juwelen Leerdam heel goede contacten met deze leverancier heeft wordt ons een primeur gegund waar tal van andere juweliers best jaloers op zullen zijn: de tri-set. Die bestaat, naast de officiële ringen, uit een aanzoeksring.

De toekomstige bruid wordt tegenwoordig vaak op een bijzondere plaats en op een bijzonder moment ten huwelijk gevraagd, en daar hoort een aanzoeksring bij. Die sluit goed aan bij de set trouwringen en wordt doorgaans geleverd met een schitterende diamant. Ze zijn verkrijgbaar in platina alsmede wit, geel en rosé goud, of combinaties daarvan."Naast de tri-set introduceert Martinshof, dé trouwringenspecialist van Nederland, een aantal nieuwe modellen. Heel symbolisch zijn de exemplaren die bestaan uit twee ringen in één, waarmee extra nadruk wordt gelegd op de band tussen de beide partners. Het zijn designringen die worden geleverd in diverse kleuren goud, eventueel gecombineerd, in mat of glans en met keuze uit diverse exclusieve diamantzettingen. Bouman Juwelen mag deze collectie als één van de eerste juweliers in ons land tonen. "Het gaat om de complete collectie, en dat is uitzonderlijk. Er zijn
ringen bij die het huis alleen bij heel bijzondere gelegenheden verlaten."

Ontvang gratis een romantische kasteelovernachting! Bij aankoop van een paar Martinshof trouwringen wordt het bruidspaar een romantisch en luxe arrangement aangeboden in het prachtige Château Holtmühle in het Limburgse Tegelen, onderdeel van Bilderberg. Deze pure verwennerij bestaat uit een kasteelovernachting inclusief diner en ontbijt.

Eén van de paren die in de komende maanden trouwringen van Martinshof bestelt wordt bovendien extra verrast met een tweedaags arrangement in dezelfde accommodatie, met inbegrip met een beautyarrangement voor de bruid.Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!