| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Eindeloos trouwringen bij Circles in Zwijndrecht »
Eindeloos trouwringen bij Circles in Zwijndrecht
Let op: deze nieuwsbrief is op 04-11-2010 verzonden.


Trouwringen koop je voor die bijzondere dag. En voor alle dagen erna. Een goedgekozen trouwring moet passen bij je persoonlijkheid. Neem daarom de tijd en rust om de juiste keuze te maken. En maak van de aanschaf een bijzonder moment.

"Een sierring is buitenkant, een trouwring moet aansluiten bij je binnenkant, bij het karakter van zowel de bruid als de bruidegom", weten Herma Roterman en Wilfried de Nobel van Nederlands oudste trouwringenspeciaalzaak. "Maar ook bij je dagelijkse kleding, je werk en de vorm van je handen en vingers."Bij Circles vormen een paar honderd ringen de basis van de oogstrelende collectie. Naar hartenlust kun je vervolgens eindeloos combineren met verschillende materialen, uiteenlopende vormen en zettingen met fraaie steentjes. In alle rust worden klanten daarbij vakbekwaam en persoonlijk geadviseerd.

Dat exclusieve ringen duur zijn, blijkt al snel een fabeltje. Bij Circles Zwijndrecht heb je prachtige duurzame ringen vanaf een goede € 400,-. "Koop liever een mooie, goedkopere ring dan een duurdere die je niet staat," luidt het devies van Herma en Wilfried.

'Eindeloze mogelijkheden' krijgt bij Circles een geheel nieuwe dimensie. Door je trouwringen met behulp van een speciaal computerprogramma tot in details zelf te ontwerpen. Een service die uniek is Nederland. Hierbij krijg je natuurlijk de vertrouwde ondersteuning die Circles Zwijndrecht kenmerkt en je verzekert van de juiste keuze.Maar je kunt ook thuis al online aan de slag met de Acredo creative collection via www.circles-trouwringen.nl. Circles zorgt er vervolgens voor dat het ontwerp wordt uitgevoerd volgens hoge kwaliteitsnormen.


Circles Trouwringen
Veerplein 10
3331 LE Zwijndrecht

Tel.: 078 - 6200966Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!