| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Nieuwe website van sieraadontwerper Marc Lange »
Nieuwe website van sieraadontwerper Marc Lange
Let op: deze nieuwsbrief is op 09-11-2010 verzonden.


In verband met de uitgebreide trouwringenactiviteiten van edelsmid en sieraadontwerper Marc Lange is een 2e website opgezet: www.marclangetrouwringen.nl.

Hier wordt veel dieper ingegaan op verloven, trouwen en de sieraden die daar mee gemoeid zijn. Op deze site is een veel bredere en indrukwekkende collectie te bezichtigen dan op de huidige algemene website.
Trouwringen zijn iets heel persoonlijks. Een symbool van de speciale verbintenis tussen jou en je partner. De regelmatig bekroonde edelsmid Marc Lange ontwerpt die persoonlijke ringen en werkt daarnaast veel in opdracht. Hiervoor gebruikt hij klassieke materialen zoals witgoud, geelgoud, roodgoud en platina maar combineert hij ook graag moderne metaalsoorten zoals zirkonium, titanium en palladium.

De collectie trouw- en relatieringen van Marc Lange is in beperkte oplage in eigen atelier ontworpen en vervaardigd. Afwijkende kleur- en materiaalcombinaties zijn op verzoek leverbaar. In opdracht maakt hij voor een ieder iets persoonlijks. Door een rechtstreekse levering aan de particulier kan zeer concurrerend worden gewerkt met een grote exclusieve meerwaarde.Bekijk de uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen en ontdek hoe je je kunt onderscheiden. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in onze winkel in het hartje van de gezellige oude binnenstad van Alkmaar.


Marc Lange Sieraden
Mient 12
1811 NC Alkmaar

Tel.: 072 - 5204814Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!