| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Huisshow bij Bruidsboutique MariAnna »
Huisshow bij Bruidsboutique MariAnna
Let op: deze nieuwsbrief is op 04-11-2010 verzonden.


Zaterdag 13 november 2010 ben je van harte welkom op de onze huisshow. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je gedurende de gehele dag de nieuwe bruidscollectie 2011 bewonderen. Tevens is het mogelijk dat jouw droomjurk door één van onze mannequins wordt geshowd. Alle topmerken zijn aanwezig!Bij inlevering van deze advertentie krijg je 10% korting op jouw droomjurk!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel, gevestigd in een schitterend grachtenpand in het hartje van Sneek. Niet alleen is er keuze uit honderden bruidsjurken, maar ook de juiste lingerie, schoenen, sieraden en haaraccessoires zijn aanwezig.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je jouw persoonlijke wensen kenbaar maken aan onze ervaren verkoopsters/coupeuses. Daarna gaan we gezellig passen. We beschikken over een eigen atelier, zodat er heel veel mogelijkheden zijn om jouw droomjurk te creeren en natuurlijk perfect op maat te maken. Ook voor een maatje meer! Dit alles is geheel kosteloos.Al onze bruiden verdienen de volle aandacht. Wij nemen de tijd voor je. Daarom kun je ons het beste even bellen of mailen voor een afspraak. Maar natuurlijk mag je bij ons ook zo binnen komen lopen. Druk bezette mensen zijn bij ons in de avonduren en op maandag ook welkom.

Tot ziens in onze winkel.


Bruidsboutique MariAnna
Kleinzand 145
8601 BG Sneek

Tel.: 0515 - 433738Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!