| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 4e Trouwbeurs in De Meerhoeve »
4e Trouwbeurs in De Meerhoeve
Let op: deze nieuwsbrief is op 20-01-2011 verzonden.


Trouwen, trouwen en nog eens trouwen, dat is waar het zondag 23 januari van 11:00 tot 16:00 uur om draait op de Trouwbeurs in partyboerderij De Meerhoeve. Kom ook kijken en doe leuke ideeën op voor de mooiste dag van je leven!Je bent net 'gevraagd' en bent dus op zoek naar mogelijkheden om van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven te maken? Dan mag je de trouwbeurs in De Meerhoeve niet missen! De beurs (inmiddels al de 4e editie) is groots opgezet met live entertainment, bruidsshows, diverse demonstraties en natuurlijk vele stands die hun diensten aan jou leveren om jullie huwelijksdag zo compleet mogelijk te maken.

Tijdens deze bruidsbeurs vind je als aanstaand bruidspaar dé ideale partners om jouw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen. Bij de diverse standhouders kun je je laten informeren over onder meer: Trouwen op de Meerhoeve, exclusief trouwvervoer, bruidsboeketten, trouwringen, bruidstaarten, bruidsmake-up, bruidskleding, fotoreportages.

Daarnaast zijn alle zalen van de Meerhoeve te bezichtigen en kun je vast 'proefzitten' in het prieel van de prachtige trouwtuin en meteen 'in het huwelijksbootje stappen', want ook de trouwsloep Long John ligt afgemeerd voor bezichtiging.Uiteraard ook de hele dag live shows van bruidskleding en artiesten. Tevens ontvangt elk aanstaand bruidspaar een gevulde tas boordevol aanbiedingen van de deelnemende bedrijven. Bovendien kan er natuurlijk geproefd worden van de getoonde bruidstaarten, staat de koffie klaar én zal er van het een en ander uit de keuken van de Meerhoeve te genieten zijn.

Iedereen is vanaf 11:00 uur van harte welkom op deze fantastische trouwbeurs in Partyboerderij De Meerhoeve aan de Boekhorsterweg 18 te Oud Ade, een prachtig oud-Hollands dorp onder de rook van Leiden.

Parkeren kun je kosteloos, direct voor de deur op het grote eigen parkeerterrein van de Meerhoeve en de toegang tot de trouwbeurs is ook gratis!


Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve
Boekhorsterweg 18
2374 BN Oud-Ade

Tel.: 071 - 5018291Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!