| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bruidsevent 'a Moment of Love' »
Bruidsevent 'a Moment of Love'
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-01-2011 verzonden.


Op zondag 30 januari 2011 organiseert Feesterij Riddershof, voor de 5e keer, samen met 11 andere ondernemers uit de regio Tilburg een spetterend bruidsevent. Een zeer informatief evenement voor bruidsparen en iedereen die wat te vieren heeft. Een middag vol show, muziek en entertainment, kortom een gezellige middag uit!Tijdens de shows 'Trendy and Colorfull' en 'Romantic' komen de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode voorbij. De uiterlijke verzorging en het bruidsboeket completeren het geheel.

Tussen de shows door kunt u informatie inwinnen bij één van de vele ondernemers die allen een gevestigde naam hebben in de regio. Bent u op zoek naar een klassieke trouwauto, een schitterende ring of zoekt u nog een geschikte trouwlocatie, op dit bruidsevent kunt u uw bruiloft tot in de puntjes samenstellen.

Heeft u al gedacht aan de uitnodigingen voor de trouwdag, de aankleding van uw feestruimte of wilt u de gehele dag op de gevoelige plaat vast laten leggen? Op bruidsevent 'a Moment of Love' bent u aan het juiste adres.De deuren van Feesterij Riddershof zullen rond de klok van 12.00 uur open gaan. De showtijden staan gepland om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Wij verwelkomen u graag op zondagmiddag 30 januari op bruidsevent 'a Moment of Love' in Feesterij Riddershof te Tilburg.


a Moment of Love
Leharstraat 114
5011 KD Tilburg

Tel.: 013 - 4551118
Riddershof
Leharstraat 114
5011 KD Tilburg

Tel.: 013 - 4551118Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!