| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bruids-hightea op Landgoed Staverden »
Bruids-hightea op Landgoed Staverden
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-02-2011 verzonden.


Op zondag 20 maart opent Landgoed Staverden zijn deuren voor een speciaal georganiseerde bruids-hightea. Dit is dé ultieme manier voor bruidsparen om kennis te maken met Kasteel Staverden. Iedereen wil toch trouwen in één van de mooiste kastelen van Nederland?

Tijdens de bruids-hightea in het Koetshuis kunt u genieten van live muziek. We serveren diverse cupcakes, taarten, zoetigheid en traditionele thee. Daarnaast zullen er verschillende bedrijven aanwezig zijn, die informatie verschaffen op het gebied van bruidstaarten, trouwboeketten en fotografie. Er zal een bruidsshow zijn en er is een mogelijkheid voor een rondleiding door het kasteel. Hierbij zullen de trouwmogelijkheden op Landgoed Staverden worden voorgesteld.Kasteel Staverden
Dit witte sprookjesachtige kasteel is misschien wel het mooiste kasteel in de kleinste stad van Nederland, Staverden. Het is een schitterende locatie die dromen waarmaakt. Er bevindt zich rondom het kasteel een slotgracht en schitterende tuinen.

Na een uitgebreide restyle van de feestzalen, het interieur en het sanitair, heeft Kasteel Staverden onlangs zijn deuren heropend. Het nieuwe jasje is een mix van oude en nieuwe elementen. Modern meubilair wordt gecombineerd met schitterende, grote kroonluchters. Dit nieuwe interieur wordt gevierd met een bruids-hightea en een grootse korting. Bruidsparen die in 2011 hun huwelijksdag vastleggen, krijgen 50% korting op de locatiehuur.De bruids-hightea vindt plaats op zondag 20 maart 2011. Het begint om 13.00 uur en deze dag zal om 16.00 uur eindigen.

Gelieve van tevoren te reserveren. Dit kan via het telefoonnummer: 0577- 407543. Voor de hightea wordt een entreeprijs berekend. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Kasteel Staverden
Staverdenseweg 283
3852 NV Ermelo
Kasteelfeesten.nl
Nijkerkerweg 142
3771 LB Barneveld

Tel.: 088 - 0001515Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!