| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » De Event Materiaaldagen »
De Event Materiaaldagen
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-02-2011 verzonden.


Ga je binnenkort trouwen op een eigen locatie? Dan is een bezoek aan de Event Materiaaldagen meer dan de moeite waard. In tientallen workshops en stands krijg je alle 'tips en tricks' voor een geslaagde bruiloft. Want zeg nu zelf: een bruiloft is een evenement op zich. Zeker als je het helemaal op je eigen manier wilt doen.

Waar moet je dan op letten? Bijvoorbeeld op de vergunning om een tent op te bouwen. Voldoet jouw trouwlocatie wel aan de regels. Je kunt immers niet elke schuur omtoveren naar een feestzaal. Neem je een tent, die zijn er al in diverse soorten en maten. Maar wie kan er een prachtige, eigentijdse en sfeervolle feesttent voor je opbouwen? De meubels en accessoires die je wilt gebruiken moeten niet alleen heel praktisch zijn, maar hebben ze ook precies de leuke, vrolijke, strakke of moderne uitstraling die past bij jouw bruiloft.

Eerst zien dan geloven? Maak dan kennis met het prachtige 3D4events-programma waarmee je al maanden voor je bruiloft een virtuele wandeling kunt maken door je eigen feesttent.

Ga je trouwen of heb je de taak om een bruiloft te organiseren? Stap dan binnen bij de Event Materiaaldagen op 12 en 13 april in Harderwijk. Op het waterschapsterrein aan de Lorentzstraat 5 staan ze voor je klaar om jouw feest onvergetelijk te maken.Aanmelden is gratis en kan via www.eventmateriaaldagen.nl.
Volg ons ook via twitter; @eventdagen.


De Event Materiaaldagen
Industriegebied Lorentz
Lorentzstraat 5
Harderwijk

Tel.: 088 - 1010199Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!