| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Gratis schoenen bij aankoop van je trouwjurk »
Gratis schoenen bij aankoop van je trouwjurk
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-03-2011 verzonden.


Een bruiloft is niet goedkoop. Dat snappen wij bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar als geen ander. Daarom hebben we een speciale actie voor bruiden van Trouwen in de Regio. Bij aankoop van je trouwjurk krijg je je trouwschoenen er gratis bij! Meld bij het maken van de afspraak dat je wilt profiteren van deze Trouwen in de Regio Actie. Deze actie loopt tot 1 mei 2011.

Bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar vind je een grote collectie prachtige trouwjurken met een heel mooi prijskaartje, tussen de € 899,- en € 1500,-. Zelfs uit de collectie van 2011!Het spreekt voor zich dat je bij Van Os mag rekenen op een uitstekende service. Bij Bruidsmode Van Os hebben we een visie en staan we voor kwaliteit. Elke bruid die wij aankleden gaat tevreden, vol vertrouwen en gelukkig haar trouwdag tegemoet. Onze verkoopadviseuses nemen ruim de tijd voor je en helpen je bij jouw keuze. Samen met haar bewaak je jouw budget bij de aankoop van de trouwjurk van jouw dromen.

Bij Bruidsmode Van Os koop je een echte eigentijdse merk-bruidsjurk uit onze nieuwste collectie. Bekijk op onze site alvast de collectie trouwjurken 2011. Slaag voor een betaalbare trouwjurk van Pronovias, White One, Atelier Diagonal, Rembo Styling, Marylise of Modeca.

Ben je benieuwd geworden en wil je de hele collectie trouwjurken zien of een trouwjurk passen? Bekijk dan de website van Bruidsmode Van Os in Alkmaar.


Bruidsmode van Os
Oudegracht 198
1811 CP Alkmaar

Tel.: 072 - 5156939Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!