| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Gratis beauty-pakket bij boeking »
Gratis beauty-pakket bij boeking
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-03-2011 verzonden.


Make-up/visagie en huwelijksfotografie zijn op een huwelijksdag aan elkaar verbonden. Een goede bruidsmake-up is vakkundig afgestemd op je gezicht met mooie accenten en kleur stellingen. Fotograaf Gerard Slegers zocht naar een partner die aansluit op zijn drang naar perfectie. Waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap minimale eisen waren. Deze partner heeft hij nu gevonden;
Health Spa Mierlo.

Door deze specialisaties te koppelen gaat Gerard voor niets minder dan het allerbeste in huwelijksfotografie.Bij Gerard kun je kiezen uit vier verschillende stijlen van Classic, Classic Modern, Modern tot aan Modern Art toe. Ook een scala aan mogelijkheden voor de eindpresentatie worden u aangeboden. Modern, digitaal gebonden en zelfs het unieke modern art album behoren tot een van de mogelijkheden. Diverse keuzes in materialen voor de kaft maken het geheel compleet.Wanneer je jullie huwelijksreportage in 2011 boekt bij Gerard, krijgen jullie bij het Health Spa Mierlo bruidsarrangement een thuisverzorgings-pakket geheel gratis, onafhankelijk van welke reportage vorm jullie kiezen.

Health Spa Mierlo biedt je een drietal bruidspakketten aan. Alle drie zijn er op gericht om jouw huid optimaal te verzorgen zodat je op 'jullie dag' nog meer straalt! Naast een gezichtbehandeling kun je het pakket uitbreiden met een bruidsmake-up of het total-beauty-arrangement. Kijk voor meer informatie op de website van Health Spa Mierlo.


Fotografie Gerard Slegers
Burgemeester van Kuikstraat 12
5731 WB Mierlo

Tel.: 0492 - 664341Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!