| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Naast de Fotobox is er nu ook de Videobox »
Naast de Fotobox is er nu ook de Videobox
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-03-2011 verzonden.


Na de succesvolle introductie van de Fotobox een jaar geleden komt de Fotobox nu ook met een video versie. Het pasfotohokje nieuwe stijl is erg succesvol gebleken op vele evenementen en bruiloften. Vaak ook toegepast als gastenboek met een persoonlijke touch naar het bruidspaar.Zoals ook bij de Fotobox staan we voor kwaliteit. Goed verstaanbaar geluid, duidelijk beeld en met een strakke achtergrond, worden je gasten vastgelegd in de Videobox. De speciale microfoons leggen het geluid duidelijk vast en laten zich niet beïnvloeden door de geweldige band die op hetzelfde moment op jullie feest staat te spelen. De full HD camera zorgt naast het perfecte geluid voor de beeldopname tot in detail.

De opnamen van de Videobox kunnen verder worden verwerkt binnen ieder budget. Zo is het mogelijk om de opnamen als losse bestanden op CD te krijgen of ze te laten monteren met overgangen en al als film gemonteerd op DVD of Blu-Ray.

De Videobox is mobiel en kan op elke locatie geplaatst worden binnen zeer korte tijd. Het enige wat nodig is voor de Videobox is een stopcontact. Wil je de Videobox aan het begin van de avond als gastenboek en later op de avond als Fotobox? Ook dit is mogelijk.

De foto's uit de Fotobox zijn sinds kort direct terug te kijken op onze eigen facebook pagina waar je de foto's kan downloaden & taggen. Dit is ook mogelijk voor marketing en reclame doeleinden op eventueel andere facebook pagina's.Zoals al bekend van de Fotobox is het bij de Videobox ook mogelijk om gebruik te maken van de bekende foto en video effecten. Naast zwart wit is het ook mogelijk om bijvoorbeeld gebruik te maken van chroma key effecten en zo jullie gasten plaats te laten nemen op het strand van jullie huwelijksreis.

De Fotobox en de Videobox zijn activiteiten van Rogier Visser Fotografie uit Den Haag.


Rogier Visser fotografie
Achterlijn 1
2492 WS Den Haag

Tel.: 070 - 4447095Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!