| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Gorinchem Trouwt 2011 »
Gorinchem Trouwt 2011
Let op: deze nieuwsbrief is op 22-09-2011 verzonden.


Bruidsbeurs
Op zondag 25 september 2011 vindt er in Hipper & De Nieuwe Kolfbaan een bruidsbeurs plaats genaamd: 'Gorinchem Trouwt'. Op deze dag kunnen bruidsparen van 12:00 tot 17:00 uur genieten van spetterende bruidsshows voor zowel dames als heren.

Alles is op deze trouwbeurs te vinden om je bruiloft compleet te maken. Van bakker tot fotograaf, van bruidsgeschenken tot huwelijksreis en van ringen tot locatie. Het complete plaatje onder 1 dak om je bruiloft bijzonder en onvergetelijk te maken.Alle deelnemende bedrijven kunnen natuurlijk ingezet worden voor je bruiloft, een jubileum, maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsfeest.

Oefenen voor de grote dag
Iets bijzonders is dat koppels alvast kunnen oefenen voor hun grote dag. Koppels kunnen zich inschrijven om op deze dag alvast te voelen hoe het is om tegenover elkaar te staan en het jawoord te geven. Dit onder toeziend oog van een echte ambtenaar, die het geheel begeleidt. En wat is er mooier om nogmaals je liefde te verklaren aan je partner? Het kan allemaal!

Kortom genoeg redenen om naar deze bijzondere beurs te komen. Voor meer info kijk je op www.hipper.nl of www.denieuwekolfbaan.nl.

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop bij de deelnemende bedrijven € 8,- (dit is inclusief champagne, hapjes en bruidstaart) en aan de deur € 10,-. Parkeren is gratis bij parkeergarage Kazerneplein.

Hipper & De Nieuwe Kolfbaan
Torenstraat 1a
4201 GS Gorinchem

Tel.: 0183-666695Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!