| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Nieuw in Nederland: TrouwBureau »
Nieuw in Nederland: TrouwBureau
Let op: deze nieuwsbrief is op 22-09-2011 verzonden.


TrouwBureau is er voor bruidsparen die op zoek zijn naar een professionele ceremoniemeester om hun huwelijksdag soepel te laten verlopen. Vanaf nu weet je die te vinden op één centrale plek in Nederland. Bij TrouwBureau werken we namelijk met een team van spontane, maar vooral ervaren weddingplanners die speciaal op jullie dag ceremoniemeester zijn. Ze zijn verspreid door het hele land en hebben allen een eigen stijl. We hebben dus altijd iemand die bij jullie past!Hoe werkt TrouwBureau?
Na een intake gesprek kijken we welke ceremoniemeester goed bij jullie past. Je gaat daarna op pad met alle tools om je dag zelf goed voor te kunnen bereiden. De laatste maand voor de huwelijksdag stem je alles af met jullie Ceremoniemeester PLUS en neemt zij het van jullie over.

Zij zorgt ervoor dat alle details kloppen en zo kunnen jullie ontspannen jullie huwelijksdag tegemoet gaan! Op de site www.trouw-bureau.nl staat veel informatie om een goed beeld van ons te krijgen. Tijdens jullie intake gesprek leggen we vervolgens duidelijk uit wat de dienst Ceremoniemeester PLUS precies inhoudt en wat je van ons kunt verwachten.Ons snel ontmoeten, dat kan!
Wil je ons ontmoeten en alvast een aantal tips mee krijgen om jullie huwelijksdag goed voor te kunnen bereiden? Dan kun je ons vinden op de volgende evenementen. We geven op deze evenementen namelijk een presentatie met tips voor een goede voorbereiding van jullie huwelijksdag. De presentaties zijn gratis te volgen (wel beursentree) en je kunt aansluitend direct een afspraak maken voor een intake gesprek. Heel graag tot dan!TrouwBureau
Lijsterbeslaan 9
1544 AW Zaandijk

075 - 6404191Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!