| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwen in Amsterdam op het water met Naupar »
Trouwen in Amsterdam op het water met Naupar
Let op: deze nieuwsbrief is op 29-09-2011 verzonden.


Sinds kort is het mogelijk om in Amsterdam op de schepen van Naupar te trouwen. De schepen van Naupar zijn namelijk benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. Hiermee is het bestaande aanbod van trouwlocaties in Amsterdam uitgebreid en hebben bruidsparen nu ook de keus om op het water, aan boord van een traditioneel zeilschip, elkaar het jawoord te geven.Trouwen in Amsterdam
Onze hoofdstad is voor bruidsparen een populaire stad om te trouwen. De stad biedt niet alleen vele mogelijkheden, maar ook de sfeer van oud Amsterdam geeft een trouwdag een geheel eigen tintje. Een schip van Naupar is dan ook een unieke en sfeervolle locatie. Als vroegere vrachtschepen voor onder andere de bevoorrading van Amsterdam, zijn de schepen deel van de Amsterdamse geschiedenis.

Groots en uitbundig of klein en intiem
De vloot van Naupar bestaat uit een ruim aanbod van zeilschepen die niet alleen in grootte maar ook in sfeer en comfort verschillen. Hiermee kan er geheel naar wens van het bruidspaar een unieke sfeer aan de trouwdag gegeven worden. Op een luxe en imposante bark of topzeilschoener kan er een vorstelijk huwelijk gegeven worden, waarbij wel 180 gasten aanwezig kunnen zijn. Op een authentieke tjalk of sportieve klipper kunnen bruidsparen in meer intieme sfeer een heel persoonlijke ceremonie houden.Trouwen onder volle zeilen
Alle schepen van Naupar zijn officiële trouwlocaties. Niet alleen stilliggend in verschillende havens, maar ook midden op het IJsselmeer kan er onder volle zeilen getrouwd worden. Door deze grote verscheidenheid aan locaties is een bruiloft aan boord bij Naupar voor iedereen bereikbaar.

Nautische partners
Naupar staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen 'de Zeilvaart', Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer-Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van groepsvakanties, jeugdreizen, evenementen voor de zakelijke markt, bedrijfsuitjes, jubilea, feesten en partijen. Naupar heeft 16 afvaarthavens en een vloot van 101 unieke, traditionele zeilschepen. Alle schepen van Naupar zijn trouwlocaties. Exclusief bij Naupar kunt u elkaar onder volle zeilen het jawoord geven.


Naupar | nautische partners
Trouwen vanuit 16 afvaarthavens
Hoofdkantoor gevestigd in Lelystad

Tel.: 088 - 2525100


Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!