| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Geen huurkosten als je trouwt in onze oldtimers »
Geen huurkosten als je trouwt in onze oldtimers
Let op: deze nieuwsbrief is op 29-09-2011 verzonden.


De kosten van een bruiloft rijzen al snel de pan uit. MyOldtimer.nl helpt je met bijna gratis vervoer tijdens je huwelijksceremonie. Je hoeft geen huur te betalen als je trouwt in één van onze oldtimers! Tegen vergoeding van de benzinekosten én onder voorwaarde dat wij enkele foto's mogen plaatsen op www.myoldtimer.nl rijden we het bruidspaar tijdens de huwelijksceremonie naar de trouwlocatie.Oude auto's en motoren uit vervlogen tijden herinneren ons aan onze jeugd. Bij MyOldtimer.nl beleef je vergane tijden opnieuw! Wij willen onze liefde voor klassieke auto's graag delen met alle mensen die op een of andere manier iets met oldtimers hebben.

Zo zijn we begonnen met een knalrode Opel GT en hebben we langzaamaan onze collectie uitgebreid naar zes nostalgische klassiekers, waarvan twee meteen rijklaar!

In onze prachtige Renault Dauphine uit 1958 waan je je terug in de tijd, met het geluid van de motor die achterin ligt te loeien. Hou je meer van languit liggen? Dat kan in onze donkergrijze Opel Rekord B uit 1966 waarbij je werkelijk over de mooie rode voorbank zweeft!Stap in één van onze toppertjes en laat je meevoeren in een waar sprookjeshuwelijk. Romantisch in de winter dicht tegen elkaar aan met een plaid op de achterbank of genietend van de heerlijke frisse bubbels waarbij het feest al begint op weg naar jullie bruiloft!

Ga naar www.myoldtimer.nl voor meer informatie en de voorwaarden van onze actie!


MyOldtimer.nl
Philip de Croystraat 1
6137 HK Sittard

Tel.: 06 - 54774753Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!