| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Gratis pre-wedding fotoshoot bij Happy Photo »
Gratis pre-wedding fotoshoot bij Happy Photo
Let op: deze nieuwsbrief is op 06-10-2011 verzonden.


Wat is er leuker dan in de romantische periode voorafgaand aan jullie bruiloft mooie foto's van jullie verliefdheid te laten maken? Als je nu boekt voor een bruidsreportage in 2011 of 2012 (vanaf 800 euro) ontvang je een gratis pre-wedding fotoshoot!


Je ontvangt de foto's in hoge resolutie, zowel in kleur als zwart-wit, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Natuurlijk leuk om een mooie uitvergroting van te maken, of om op jullie trouwwebsite te gebruiken. Maar ook super om te gebruiken op jullie uitnodigingskaart! Je kunt zelf kiezen in welke stijl, in de studio of op een mooie plek (bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben).

Beeldverhalen van geluk
Happy Photo legt verhalen vast van bijzondere momenten, emoties en unieke persoonlijkheden. Een trouwdag is meer dan een serie parkfoto's en een handtekening in het trouwboekje. Het is het verhaal van de dag, weergegeven in een beeld dat meer zegt dan duizend woorden. Bruiloften zijn niet gewoon evenementen, maar prachtige verhalen over families, vrienden, liefde en traditie. Happy Photo vertelt het verhaal in opvallende beelden en kleine details.Over Happy Photo
Mijn stijl is creatief, professioneel en inspirerend. De manier van werken is gebaseerd op eerlijkheid en passie. Mijn missie is: geniet van het leven, geniet van de liefde, dan zorgt Happy Photo voor mooie foto's! Want op zo'n mooie dag is het belangrijk om er op je mooist op te staan.Kom gerust eens kennismaken of neem contact op voor meer informatie. Happy Photo laat je stralen. Kijk op www.happyphoto.nl.


Happy Photo - Wedding Photography
werkzaam door heel Nederland
fotostudio in Amsterdam

Tel.: 06 - 24573877Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!