| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Open huis bij Bruidsmode Lisa »
Open huis bij Bruidsmode Lisa
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-10-2011 verzonden.


Je hebt "ja" gezegd en dan...? Nadat de belangrijkste vraag is beantwoord en jullie besloten hebben om te gaan trouwen, dan volgen allerlei andere vragen. Immers, bij een trouwerij komt een heleboel kijken.

Waar ga je trouwen? Hoe ga je daar naartoe? Wat trek je aan? Hoe ziet dé ring eruit? Wie maakt de foto's? Wie verzorgt je haar, de bloemen en de taart? Zomaar een greep uit vragen waar je als bruid bij stil kunt staan. Om al deze dingen te regelen, ben je best veel tijd kwijt.Dé bruidsmodezaak van de regio Twente Bruidsmode Lisa is er met hun 'open huis' om het aanstaande bruiden en andere geïnteresseerden wat makkelijker te maken. Er wordt gedurende de hele dag een doorlopende bruidsmodeshow gegeven, zodat constant de collectie 2012 te zien en te beleven is. Zo worden vele bruidsjaponnen geshowd en kun je in een ontspannen sfeer spreken met het adviesteam van Bruidsmode Lisa.

Een echte 'must-see' dus voor alle aanstaande bruiden en iedereen die affiniteit heeft met de bruidsbranche!Het open huis vindt plaats op zaterdag 5 november 2011 bij Bruidsmode Lisa te Hengelo en is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Entree vrij.


Bruidsmode Lisa
Drienerstraat 89 - 91
7551 HR Hengelo

Tel.: 074 - 2911510Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!