| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Korting op Winter Weddings bij Herberg Vlietzigt »
Korting op Winter Weddings bij Herberg Vlietzigt
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-10-2011 verzonden.


Herberg Vlietzigt in Rijswijk start een promotiecampagne om in de winter te gaan trouwen. Gewoon even de knop om! Want wat is er mis met de Winter Wedding? Zeker niet wanneer u bedenkt dat de zomerse dagen lang niet altijd zo zomers zijn als u zou wensen en het is bovenal verrassend romantisch.

Om de Winter Wedding nog aantrekkelijker te maken is er een kortingsactie in de maanden januari, februari en maart. U krijgt dan 10% korting op trouw-arrangementen. Kijk voor een voorbeeld op onze website.Bij Herberg Vlietzigt kunt u trouwen, dineren én feesten. Dat heeft 's zomers al voordelen, omdat men dan niet van locatie naar locatie hoeft te reizen. In de winter komt daar nog een argument bij; u en uw gasten hoeven de kou niet meer in!

Gewoon Gastvrij Genieten is het credo op deze unieke locatie. Het begint al bij de entree waar vuurkorven en fakkels een sfeervolle toon zetten. De schitterende ambiance van de altijd groene serre is ook in de winter een verrassend en romantisch decor met kaarsen in mooie zilveren kandelaars en sfeervolle verlichting. Ook de mistletoe ontbreekt niet op jullie winterse bruiloft, een leuke traditie. Als je met iemand onder de mistletoe staat of loopt moet je diegene kussen. Leuke
foto momenten voor dierbare herinneringen. De gastvrije bediening laat u zorgeloos genieten en zorgt voor een vlekkeloos verloop van uw programma.Bij Herberg Vlietzigt is ruime ervaring met huwelijksceremonies, het is al 7 jaar huis der gemeente. Niet zomaar een trouwlocatie dus en belangrijker nog; de huwelijks-ceremonie is geen bijzaak, maar hoofdzaak! Daardoor onderscheidt Herberg Vlietzigt zich al jaren en ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een gewilde trouwlocatie.

Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of een offerte op maat te laten maken indien u andere wensen heeft.


Herberg Vlietzigt
Jaagpad 7
2288 AB Rijswijk

Tel.: 015 - 2131004Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!