| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Sprookjesbruiloft bij Feel Good TentEvent »
Sprookjesbruiloft bij Feel Good TentEvent
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-10-2011 verzonden.


Droom jij ook van een bijzondere bruiloft die al je verwachtingen overtreft? Een onovertroffen trouwdag die, zolang als je leeft, een warme glimlach op je gezicht tovert? Wellicht is het volgende iets voor jou...Op een feeërieke plek, onder de blote hemel, elkaar het jawoord geven onder de bezegeling van de ambtenaar. Daarna een feest als in een sprookje, met de sfeer van fakkelverlichting en kampvuur tijdens diner en feest. Lijkt je dit wat, dan is er goed nieuws voor jou, want wonderlijk genoeg kan dat nu echt! Feel Good TentEvent is sinds 2011 niet alleen feest- maar ook officieel trouwlocatie in Lage Vuursche, met de waarborg van het NTBO Keurmerk Trouwen.

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en ongedwongen trouwlocatie, een écht unieke plek, die een puur gevoel van vrijheid geeft? Speelsheid en ontspannen genieten, verwondering en verbazing. Geen gedoe, van het jawoord naar lunch, van receptie naar weer een andere locatie voor het eten en het feest, maar alles onder één dak.

Alle zorgen en volledige organisatie uit handen, alle faciliteiten zijn geregeld. Dit maakt jullie dag tijdloos en zonder enige stress om naar het volgende programma-onderdeel te haasten. Want 'geleefd worden' op je trouwdag is tenslotte niet meer van deze tijd.

Feestelijk en natuurlijk trouwen zoals jíj dat wilt wél. Van kampvuur tot trouw-ambtenaar, van barbecue tot culinair Italiaans buiten eten aan lange witgedekte tafels.Een vrijblijvend bezoekje en een gesprek over 'jullie dag' levert je minimaal een lekkere kop koffie op én veel inspiratie!


Feel Good TentEvent
Locatie in Lage Vuursche
omgeving Hilversum

Tel.: 035 - 5242772Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!