| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » bruidsmodemerken »

specials: bruidsmodemerken


Op deze pagina vind je alle mogelijke bruidsmodemerken en kun je een kijkje nemen in hun collecties. We hebben op alfabetische volgorde een 'Top 40' samengesteld waardoor je gemakkelijk kunt zoeken naar merken en stijlen die bij jou passen. We hebben ook gedacht aan de bruiden met een maatje meer, hieraan is een speciaal artikel gewijd.

Ook vind je op deze pagina merken en collecties van trouwkostuums. Uiteraard helemaal volgens de laatste trends. Dus waar wacht je nog op, je zoektocht kan beginnen!
 
Bruidsmode: merken en collecties 2014
Het is altijd erg lastig om 'jouw' jurk te kiezen, want er is ook zo'n aanbod. Met dit artikel hopen we je te kunnen helpen met je keuze. Alle bruidsmodemerken, met hun eigen collecties voor 2014 komen voorbij. Je kunt hier dus voldoende inspiratie opdoen. Veel plezier!
Bruidsmode: merken en collecties 2013
Het uitzoeken van een trouwjurk is altijd een moeilijke opgave. Je moet een keus maken tussen zoveel verschillende bruidsmodemerken, die allemaal een eigen stijl hebben. Met dit artikel hopen we je te helpen door deze 'Trouwjurkenjungle'. Op alfabetische volgorde zie je alle merken voorbij komen, met een impressie van hun collectie voor 2013.
Bruidsmode: merken en collecties 2012
Met zoveel verschillende bruidsmodemerken, met allemaal een eigen stijl is het kiezen van jouw trouwjurk geen makkelijke opgave. Om je een beetje op weg te helpen in deze 'Trouwjurkenjungle' hebben wij een overzicht gemaakt van de bekendste merken die in Nederland worden verkocht. Lees op alfabetische volgorde waar de jurken worden ontworpen en wat de stijl is. Natuurlijk mogen de foto's daar niet bij ontbreken.
Bruidsmode: merken en collecties 2011
Vanaf het najaar hangen de nieuwste collecties bruidjurken weer in de winkels. In dit artikel lichten we alvast een klein tipje van de sluier op. Per merk zie je een paar bruidsjurken uit de collectie van 2011.
Bruidsmode: merken en collecties 2010
Er zijn veel verschillende bruidsmodemerken. Elk merk heeft een eigen stijl. Om je een beetje op weg te helpen in deze 'Trouwjurkenjungle' hebben wij een overzicht gemaakt van de 40 bekendste merken die in Nederland worden verkocht. Op alfabetische volgorde kun je hier lezen waar de jurken worden ontworpen, wat de stijl is en uiteraard ontbreken ook de foto's van de laatste collectie en de websites niet.
Trouwkostuums: merken en collecties 2009
Ook de bruidegom moet er natuurlijk op zijn best uit zien op de grote dag. Net als het aanbod in trouwjurken, is het aanbod in trouwkostuums groot en divers. Werkelijk alles is mogelijk, qua stijl, qua kleuren, qua combinaties en qua pasvormen. Het is daarom verstandig om je alvast een beetje te oriënteren voordat je op pad gaat voor het perfecte trouwkostuum.
Bruidsmode: collecties voor een maatje meer
De zoektocht naar de perfecte jurk is een stuk minder makkelijk wanneer je een maatje meer hebt. Dat komt simpelweg doordat veel bruidsjurken niet boven een bepaalde confectiemaat geproduceerd worden. Daarnaast zijn de ontwerpen in de meeste gevallen niet gemaakt voor vollere bruiden en daarom qua pasvorm en model ook niet geschikt. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor de bruid met een maatje meer en hoef je echt niet in een tent voor het altaar te verschijnen.
Bruidsmode: merken en collecties 2009
Het aanbod in bruidsmode is eerder te groot dan te klein en om je een beetje op weg te helpen in deze 'Trouwjurken-jungle' hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de 40 bekendste merken in Nederland. Op alfabetische volgorde kun je hier lezen waar de jurken ontworpen worden, wat de stijl is van het label en uiteraard ontbreken ook foto's van de laatste collectie en de websites niet.
Gerelateerde specials:
» De perfecte trouwjurk: hoe vind je die?
» Welke trouwjurk past bij welk figuur?
» Essentieel: goede bruidslingerie
» Het trouwkostuum: waar moet je op letten?
» Beken kleur!
» Traditioneel trouwpak: het jacquet
» Wat wordt er van mij verwacht als vader

 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!