| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » celebrity bruiloft »

specials: celebrity bruiloft


Altijd al willen weten hoe de sterren in het huwelijksbootje stappen? En wil je deze bruiloften als inspiratie gebruiken? Lees dan deze special en je weet er echt alles over deze celebrity bruiloften. Met alle foto's kun je weer heel wat inspiratie opdoen.
 
Bruiloft Kim Feenstra
Op 22 juli 2010 stapte Kim Feenstra in het huwelijksbootje met DJ Michael Mendoza. Het bruidspaar trouwde in Amsterdam. De ceremonie werd voltrokken in de Duif.
Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley
Op 7 april 2010 gaven Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder elkaar al het jawoord voor de Nederlandse wet. Op 17 juli 2010 was het dan eindelijk zo ver, Yo en Wes trouwden in het kerkje van Castel Monastero in het prachtige Italië.
Het huwelijk van Alicia Keys en Swizz Beatz
Alicia Keys en Swizz Beaytz zijn samen sinds 2008 en kondigden in mei 2010 hun huwelijk en de zwangerschap van Alicia aan. Op zaterdag 1 augustus gaven ze elkaar het jawoord in het prachtige Corsica.
De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky
Chelsea Clinton, de dochter van ex-president Bill Clinton, en Marc Mezvinsky zijn getrouwd op 31 juli 2010 in New York. De ceremonie werd gehouden op een grasveld met uitzicht op de Hudson rivier.
Het huwelijk van Xander en Sophie
Op 26 Juni 2010 gaven Xander en Sophie elkaar het jawoord in de achtertuin van hun huis in Amstelveen. Na een aantal bewogen maanden, waarin vooral de gezondheid van zoontje Dex centraal stond was het eindelijk zover.
De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga
Johhny Heitinga en Charlotte-Sophie zenden zijn op Ibiza getrouwd. De bruiloft duurde 3 dagen op zowel 14, 15 als 16 juli 2010 werd er feest gevierd.
De Royal Wedding van William & Kate
Op 29 april 2011 gaven Prins William en Kate Middleton elkaar het jawoord in Westminster Abbey te London. Dit deden ze onder toeziend oog van honderdduizenden toeschouwers in Londen, maar ook ver daar buiten volgden miljoenen mensen 'Het huwelijk van de eeuw' live op tv, radio of via internet.
Gerelateerde specials:
» de themabruiloft
» trouwen in het buitenland

Gerelateerde artikelen:
» huwelijksceremonie wettelijk
» huwelijksceremonie religieus
 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!