| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » de eco-bruiloft »

special: de eco-bruiloft


Iedereen ziet het gebeuren: het klimaat in de wereld is drastisch aan het veranderen door een tè hoge CO2 uitstoot. Elk steentje dat we bij kunnen dragen is er weer één. Ben je helemaal into de eco-sfeer, dan is een eco-bruiloft iets voor jou!
 
Het eco-huwelijk
Je eigen bruiloft is één van de momenten in je leven waar je met veel plezier op terug kijkt. Elk bruidspaar wil iets persoonlijks aan hun bruiloft toevoegen. Ben je helemaal into de eco-sfeer, dan is een eco-bruiloft iets voor jou!
De eco-huwelijksuitnodiging
Alle huwelijksuitnodigingen van papier zien er natuurlijk geweldig uit. Maar wat doe je met een papieren trouwkaart, je leest hem en laat de uitnodiging een paar weken op een prikbord hangen. Vervolgens verdwijnt de uitnodiging in de prullenbak. Zonde! De eco-huwelijksuitnodiging kan hergebruikt worden en is ook nog eens stylish verantwoord!
De eco-bruidsjurk
Er is een klein misverstand gaande als het over de eco-bruiloft gaat. Een eco-bruiloft is niet duurder dan een 'gewone' bruiloft. Door een eco-vriendelijke bruidsjurk te kopen kan je zelfs geld besparen.
Het eco-huwelijksfeest
Iedereen ziet het gebeuren: het klimaat in de wereld is drastisch aan het veranderen door een tè hoge CO2 uitstoot. IJskappen smelten, overstromingen maar ook hevige droogte vinden plaats. Daarnaast worden er grote bossen gekapt en raken energiebronnen uitgeput. Elk steentje dat we bij kunnen dragen is er weer één. Door een eco-feest te organiseren houd je rekening met het milieu.
Het eco-huwelijksbedankje
Voor een echt eco-huwelijk is het belangrijk dat echt alles ecologisch verantwoord en duurzaam is. Dus ook de huwelijksbedankjes! Er zijn "groene" huwelijksbedankjes die zowel duurzaam als hip zijn.
Eco-cupcakes
Cupcakes zijn een goede vervanger van de bruidstaart. Ze zijn schattig en niet te vergeten heel erg lekker! Met eco-vriendelijke cupcakes kan je genieten in stijl, met respect voor mens en dier!
De eco-huwelijksreis
Heb je geen zin om een hap uit de aarde te nemen voor je huwelijksreis? Zoek je naar een ander soort huwelijksreis dan het gemiddelde all-inclusive resort waar een berg eten op het bord voor sommige mensen nog niet genoeg is? Jij en je nieuwe partner hebben meer te kiezen dan ooit!
 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!