| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » de lowbudget bruiloft »

specials: de lowbudget bruiloft


We hebben het nu eenmaal niet allemaal even breed, dat is een gegeven. En daardoor kan of wil niet iedereen evenveel aan een bruiloft uitgeven. Maar dat betekent nog niet dat een onvergetelijke bruiloft niet voor iedereen is weggelegd.

Oké, misschien komt er geen champagnefontein, is die Rolls Royce ook net iets te veel van het goede en trippel je niet in een Vera Wang designerjurk naar het altaar. Maar een spetterende bruiloft kan ook met een beperkt budget! Met een beetje creativiteit en de juiste inspanningen kom je al een heel eind. Tel daar de tips die wij je in deze special aanreiken bij op, en het komt helemaal goed met je lowbudget bruiloft!
 
Besparingstips voor jullie bruiloft
Na het lezen van dit artikel wordt op een goede manier besparen op de bruiloft een eitje voor jullie!
Lowbudget valkuilen
Kostenbewust bezig zijn en bezuinigen waar mogelijk, is natuurlijk prima. Maar voorkom dat je gaat bezuinigen op de verkeerde dingen. Met 'de verkeerde dingen', bedoelen we zaken waardoor je bruiloft goedkoop of amateuristisch kan worden. Denk aan een sfeerloze grauwe locatie, een slechte B-muzikant die wat loopt te jengelen op zijn gitaar of een fotograaf die maar wat doet. En je krijgt geen herkansing! Bezuinig daarom niet teveel op onderstaande zaken:
Gerelateerde specials:
» Besparingstips voor jullie bruiloft
» Besparen op de verkeerde dingen

Gerelateerde artikelen:
» Het budget
» Klein budget?
» Tweedehands bruidsjurken: Z.G.A.N.! 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!