| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » de themabruiloft »

specials: de themabruiloft


In Amerika is een themabruiloft, anders dan in Nederland, meer regel dan uitzondering. Aan ieder klein detail wordt aandacht besteed en 'over-the-top' komt níet voor in het woordenboek van de gemiddelde trouwlustige Amerikaanse bruid-to-be of weddingplanner.

Voel jij ook wel iets voor een themabruiloft? Lees dan vooral deze pagina, want je kunt hier een hoop inspiratie op doen! Veel lees en kijkplezier.
 
Waarom een themabruiloft?
Waarom een themabruiloft? Dat lees je in dit artikel...
Het thema verwerken in de bruiloft
Wanneer jullie een thema gekozen hebben, is het natuurlijk zaak je erin te verdiepen. Het ene thema vergt meer research dan het andere. In het geval van een kleur of motief zal dit bijvoorbeeld niet zo spannend zijn, maar wanneer je voor een tijdperk, land, dier of hobby kiest wordt dit een heel ander verhaal.
Mogelijke bruiloft-thema’s
Voel jullie compleet vrij in het thema dat jullie kiezen voor de bruiloft, maar ga wel voor iets dat bij jullie past. Niet alleen bij jullie als persoon, maar ook bij jullie lifestyle.
Themabruiloft: de kleuren bruiloft
Ben je helemaal weg van een bepaalde kleur of kleurencombinatie? Waarom laat je deze dan niet de leidraad vormen in de styling van je bruiloft?
Themabruiloft: de motieven bruiloft
Vind je alleen een kleur niet apart genoeg? Overweeg dan eens om voor een bepaald motief te kiezen. Denk aan strepen, stippen, ruiten, bloemen, hartjes, etc.
Themabruiloft: de Nigeriaanse bruiloft
Laat je inspireren door je lievelingsland. Is Spanje jullie favoriete vakantieland? Dan zou een Spaanse bruiloft inclusief paella en gitaarmuziek met flamencodanseressen iets voor jullie kunnen zijn.
Themabruiloft: de lente bruiloft
De meeste stellen trouwen in de lente en de zomer. Deze seizoenen lenen zich perfect voor een themabruiloft. Niet alleen qua kleuren, maar ook qua bloemsoorten, muzieksoorten en gerechten.
Themabruiloft: de vlinder bruiloft
De natuur leent zich perfect voor bruiloftthema’s. Denk aan een strandbruiloft, of een bloemenbruiloft. Je zou ook bepaalde dieren als thema kunnen nemen. Een erg mooi thema vinden wij de vlinderbruiloft. Erg subtiel met een mooie symboliek, aangezien vlinders voor transformatie staan.
Themabruiloft: de sprookjes bruiloft
Houden jullie van romantiek en hebben jullie een levendige fantasie? Dan past een sprookjesthema misschien wel bij jullie!
Themabruiloft: de vintage bruiloft
Laat je inspireren door vroeger. Een bruiloft in de stijl van de jaren '50, '60, '70, '80 geeft extra sfeer aan jullie huwelijk.
Gerelateerde artikelen:
» Dresscodes
» Decoratie locatie(s)

Gerelateerde specials:
» De must-haves en must-do's voor 2009 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!