| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » do it yourself (DIY) »

special: do it yourself (DIY)


Of je nu geld wilt besparen of een persoonlijke touch toe wilt voegen, Do It Yourself (DIY) details kunnen grote impact hebben. De populariteit van DIY is dan ook gestegen tot ongekende hoogte.

In deze special vind je veel inspiratie voor allerlei Do It Yourself ideeën. Van DIY huwelijksuitnodigingen tot DIY huwelijksbedankjes.
 
Do It Yourself!
Als je op internet zoekt naar inspiratie mogelijkheden voor je huwelijk, vind je honderden Do It Yourself (DIY) ideeën. Van DIY huwelijksuitnodigingen tot DIY huwelijksbedankjes. De populariteit van DIY is gestegen tot ongekende hoogte.
Do It Yourself, 5 do's en 5 dont's
Of je nu geld wilt besparen of een persoonlijke touch toe wilt voegen, Do It Yourself details kunnen grote impact hebben. Sommige projecten zijn moeilijker dan andere, soms lijkt iets heel makkelijk maar valt het vies tegen. Kies de goede projecten om DIY-stress te voorkomen. Hieronder volgen onze keuzes, wat doe je wel... en wat doe je niet!?
DIY idee: theeblikken als decoratie
Dit is een geweldig idee voor een huwelijk in de zomer! Verzamel oude theeblikken en gebruik ze als decoratie tijdens de receptie of het feest. De theeblikken brengen niet alleen het vintage gevoel naar je bruiloft maar zijn ook nog eens uniek, alle antieke theeblikken zijn anders!
DIY idee: foto decoratie
Dit idee is zo persoonlijk en makkelijk te maken! Meestal leggen we geweldige momenten vast op een foto. Als we deze foto kijken dan herinnert het ons altijd aan geweldige momenten. Wat is er nu leuker dan de herinnering van je gasten te prikkelen door een geweldige foto.
DIY idee: flessenpost
Je trouwdag is niet compleet zonder een huwelijksbedankje. Dit is een mooi afscheidscadeautje waarmee je de gasten bedankt voor hun komst en de geweldige dag!
DIY idee: ontwerp je eigen schoenen
De hele look begint of eindigt met de schoenen. Heb je een prachtige jurk gevonden, dan kan het lastig zijn om de perfecte schoenen te vinden. Het bruidsschoenen merk Nina biedt de mogelijkheid om je eigen bruisschoen te ontwerpen.
DIY idee: de vogel taarttopper
Taarttoppers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zowel taarttoppers met poppetjes, disneyfiguren, initialen en dieren worden volop gebruikt. Hier lees je hoe je zelf een vogel taarttopper kunt maken. De taarttopper met witte duiven past prachtig op een klassieke witte bruidstaart.
DIY Inspiratie
Op internet zijn genoeg leuke DIY projecten te vinden. Toch is het niet verkeerd om nog verder te kijken. Onlangs zijn er weer nieuwe boeken verschenen met dé leukste DIY ideeën voor je bruiloft!
 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!