| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » kinderen op de bruiloft »

specials: kinderen op de bruiloft


Deze special staat geheel in het teken van kinderen op de bruiloft. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je met de huwelijksplanning aan de slag gaat, maar als er (veel) kinderen op je bruiloft komen is het zeker de moeite om hier aandacht aan te besteden.

Kinderen zorgen voor een ontspannen sfeer en vrolijke noot op jullie spannende dag, maar ze zijn ook snel verveeld en kunnen nogal eens onvoorspelbaar zijn. Met de juiste voorbereidingen en aandacht op de dag zelf, hoef je hier echter helemaal niet bang voor te zijn.

In deze special lees je wat je kunt doen om je bruiloft mét kinderen tot een doorslaand succes te maken. Ook wijden we een artikel aan jullie eigen kinderen: hoe kun je deze in de bruiloft betrekken? En willen jullie liever een bruiloft zonder kinderen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe je dit het beste aan kunt pakken lees je in het artikel 'Ik wil GEEN kinderen op mijn bruiloft'. Tot slot lees je in deze special alles over bruidskinderen.
 
De 10 geboden voor een bruiloft met kinderen
Houd u aan de onderstaande 10 kindergeboden en een geslaagde bruiloft zal uw deel zijn!
Hoe betrek ik mijn eigen kinderen in de bruiloft?
Wanneer jullie zelf al kinderen of bijvoorbeeld petekinderen hebben, is het leuk om ze te betrekken bij het huwelijk. Niet alleen in de voorbereidingen, maar vooral ook op de dag zelf. Het maakt jullie bruiloft extra persoonlijk en speciaal en de kinderen zullen zich echt onderdeel van jullie bruiloft voelen. In dit artikel vind je een aantal suggesties hoe je dit kunt doen:
Bruidskinderen
Hoe schattig is het om op je trouwdag een aantal kleine hummeltjes in prinsessenjurkjes of kostuumpjes achter je aan te hebben lopen. Bruidskinderen geven je bruiloft echt iets extra’s.
'Ik wil GEEN kinderen op mijn bruiloft'
Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal niet zit te wachten op kinderen op je bruiloft. Want laten we wel wezen, een diner of feest zonder kinderen geeft natuurlijk een totaal andere sfeer en het is je goed recht om hier meer voor te voelen. Daarnaast scheelt het natuurlijk een hoop extra voorbereiding en kosten.
Gerelateerde specials:
» Te kleine kinderen op de bruiloft
» De dierbaren

Gerelateerde artikelen:
» Entertainment voor de kids
» Kinderen bij het diner
» Kleding bruidskinderen 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!