| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » specials » originele trouwlocaties »

specials: originele trouwlocaties


Trouwen op een unieke en bijzondere trouwlocatie, wie wil dat niet? Maar welke locaties zijn nu echt bijzonder? En wat is daar dan allemaal mogelijk? In deze special lees je er alles over.
 
Het buitenland
Jullie voelen wel iets voor een bruiloft in het buitenland, maar hebben eigenlijk geen idee wat er bij komt kijken of wat het gaat kosten? Zet het idee daarom niet meteen overboord. Denk er samen goed over na waarom trouwen voor jullie zo belangrijk is en waar jullie bruiloft aan moet voldoen.
Thuis trouwen
Trouwen op een unieke, -de meest bijzondere-, trouwlocatie, wie wil dat niet? De mooiste dag van je leven, bij je thuis (of je ouders) vieren, is een hele speciale gebeurtenis. Bedenk eens hoe geweldig het moet zijn om te trouwen in de tuin, waar je als kind speelde en bent opgegroeid. Al je vrienden en familie zullen op dit geweldig romantische moment aanwezig zijn als jullie elkaar het jawoord geven.
Trouwen in de Efteling
Door te trouwen in de Efteling worden sprookjes werkelijkheid. Toen je klein was keek je al vol verbazing naar Sneeuwwitje, Roodkapje en Doornroosje. Nu wordt het tijd voor jullie sprookje... trouwen in de Efteling!
Trouwen op het strand
Trouwen op het strand is voor veel bruidsparen erg romantisch. In Nederland mag je tegenwoordig, na toestemming, op veel plaatsen trouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden om op het strand te trouwen. In een strandpaviljoen of misschien wel echt met je voeten in het zand.
Trouwen op het water
Misschien is een boot niet de trouwlocatie waar je als eerste aan denkt. Maar trouwen op een boot is gegarandeerd een unieke ervaring!
 
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!