| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trouwfotograaf » artikelen »

fotoreportage


Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis die een professionele trouwreportage verdient. Als bruid en bruidegom wil je een goede huwelijksfotograaf die alle belangrijke momenten van de dag goed in beeld brengt. Een bruidsfotograaf die mooie trouwfoto's maakt en die weet wat jullie willen. Hoe vind je die en waar moet je rekening mee houden? Je leest het hier!
 
Bruidsfotograaf: een vakman
Wanneer je op zoek gaat naar een bruidsfotograaf, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Welke, lees je in dit artikel.
Welke trouwfotograaf kiezen we?
Wanneer je op internet rondneust zul je zien dat er veel fotografen zijn die gespecialiseerd zijn in het maken van trouwreportages. Hoe kies je uit het grote aanbod juist die trouwfotograaf die bij jullie past?
Trouwfoto's op locatie
De mooiste trouwfoto’s worden op locatie gemaakt. Iedere huwelijksfotograaf heeft hier zijn eigen kijk op, de fotograaf is niet alleen een vakman maar heeft ook artistiek inzicht.
De pre-wedding fotoshoot
Voor de meeste van ons is de huwelijksdag één van de belangrijkste dagen uit ons leven. Alle vrienden en familie zijn aanwezig en iedereen ziet er prachtig uit! Het huwelijk is de laatste stop voordat je een huis koopt, kinderen krijgt of voordat je echt definitief je plekje gevonden hebt. Het huwelijk is één van de mijlpalen in je leven, haal er alles uit wat erin zit, doe een pre-wedding fotoshoot!
De scooter in de trouwreportage
In 2010 beheerst de scooter steeds meer het straatbeeld. De scooter is niet alleen onder de jongeren een hip vervoersmiddel maar voor alle leeftijden een must! We zien ook dat de scooter een belangrijker accessoire in de trouwreportage wordt.
Bruidsreportage in het concertgebouw
Deze bruidsreportage vond wel op een hele unieke locatie plaats, het concertgebouw in Amsterdam. De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar in de kerk waar zij piano speelde en hij naar de dienst kwam. Van een vluchtige kennismaking werd het echte liefde.
Bruidsfoto Award 2011
De Bruidsfoto Award 2011 komt er weer aan. Nadat er in 2010 weer verschillende vakfotografen in de prijzen zijn gevallen is nu de strijd om de prijzen in de categorieën Bruid & Bruidegom, Bruid in de Spotlights, Bruidegom in Beeld, Huwelijk & Emotie, Bruidskinderen en de Vrije Inzending weer losgebarsten.
Fotoaccessoires voor een alternatief gastenboek
Wil je eens een keer iets anders dan een gastenboek, maar toch nog altijd kunnen herinneren wie er allemaal op jullie huwelijksfeest of receptie waren? Dan zijn er nog genoeg leuke en creatieve ideeën waardoor je de gasten die op je bruiloft waren altijd kan blijven herinneren.
Dure vakfotograaf of de goedkope hobbyist?
Twijfel je of je een vakfotograaf moet inhuren of toch voor de hobbyist gaat? Het prijsverschil is inderdaad groot, maar de verschillen in het eindresultaat ook. Denk dus goed na voordat je een beslissing maakt! Om je hier mee te helpen, bespreken we in dit artikel waar je op moet letten bij de keuze.
Fotograferende gasten op je bruiloft
Mag je aan je gasten vragen om niet te fotograferen op je bruiloft? Over die vraag zitten bruidsparen vaak te piekeren. Uiteraard doen veel gasten het puur uit goede bedoelingen, maar niet elk bruidspaar zit daarop te wachten.
Gerelateerde specials:
» Een overenthousiaste huwelijksfotograaf

Tips:
» Onze tips op het gebied van de fotoreportage

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel fotoreportage

Trends:
» Fotoreportage: trends 2009

Specialisten:
» Weddingvision
» Sassen & Verstraaten fotografie
» Foto Peter Buiter

Bedrijvengids:
» Direct naar alle bruidsfotografen

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!