| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwpak » tips »

Trouwkostuum: tips

Tip 1

Neem een stukje stof van de bruidsjurk mee bij het uitzoeken van je trouwkostuum, dan weet je tenminste zeker dat je de juiste kleur te pakken hebt. Je zult er namelijk versteld van staan hoeveel verschillende variaties ‘rood’ er zijn, om nog maar niet te spreken van de verschillende soorten ‘wit’.

Tip 2

Ga voor een trouwpak in een onconventionele kleur. Je mag best opvallen op je eigen trouwdag. Ga wel voor een kleur die je goed staat! Raadpleeg hiervoor eventueel een kleurconsulent.

Tip 3

Ga als aanstaand bruidspaar samen naar de kleurconsulent. Het kleuradvies zal jullie helpen in het uitzoeken van bruidskleding die perfect bij jullie past. Maak er gewoon een gezellig dagje uit van!Tip 4

Ook wanneer er geen officiële dresscode is, is het leuk als alle mannelijke daggasten net als jij in pak op de bruiloft verschijnen. De meeste mannen zullen dit al uit zichzelf doen, maar voor de zekerheid is het toch handig dit van tevoren te communiceren.

Tip 5

Vind je het zonde een duur pak te kopen dat je maar één keer draagt? Kies dan voor een mooi basiskostuum dat je ook na de bruiloft nog kan dragen. Door middel van extra accessoires als een vest, mooie stropdas of shawl en manchetknopen geef je het kostuum een feestelijk tintje waardoor het toch een speciaal geheel wordt.

Tip 6

Loop je trouwschoenen ruim van tevoren in, zodat je niet met zere voeten zit te kijken op de grote dag. Poets de schoenen voor de bruiloft zodat ze er nog wel als nieuw uitzien.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek trouwkostuum

Artikelen:
» Onze artikelen op het gebied van het trouwkostuum

Gerelateerde specials:
» Trouwkostuums: merken en collecties 2009

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel trouwkostuum

Bedrijvengids:
» Direct naar alle herenmodezaken

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!