| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trouwvervoer » artikelen »

trouwvervoer


Op je huwelijksdag ben je verschillende keren op weg van locatie naar locatie: Van het ouderlijk huis naar het stadhuis, van het stadhuis naar de kerk, van de kerk naar de fotolocatie, vervolgens naar de locatie van de receptie en eventueel naar de diner- en feestlocatie. Je hebt dus flink wat vervoer nodig gedurende de trouwdag. En op je eigen bruiloft wil je liever niet in een alledaagse auto voor de dag komen. Laat je daarom vervoeren in stijl! Lees alles over trouwvervoer op deze pagina.
 
Hoe kiezen we ons perfecte trouwvervoer?
Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te huur: oldtimers, sportwagens, Hummers, limousines, koetsen, tuctuc's, huifkarren, Vespa's en zelfs helicopters voor de welvermogenden onder ons. Ga voor trouwvervoer in stijl dan ook op onderzoek uit!
Vervoer voor de gasten: de trouwbus
Een trouwbus voor de huwelijksgasten is al een aantal jaren erg populair. Alle gasten kunnen hierin vervoerd worden en niemand hoeft zich ergens zorgen over te maken.
Bloemen op de trouwauto
Op een trouwauto hoort een feestelijk bloemstuk. Zeker wanneer je gebruik maakt van een eigen of geleende auto, fleurt een bloemstuk de boel vaak flink op.
Etiquette: De bruidsstoet
Waarschijnlijk zijn er nog maar weinig bruidsparen die zich iets aantrekken van de etiquette als het op de bruidsstoet aankomt. Maar voor diegenen onder ons die benieuwd zijn naar de officiële regels, hier komen ze:
Trouwvervoer: op de fiets
De fiets is misschien niet het eerste vervoersmiddel waar je aan denkt bij een huwelijk. Toch biedt de fiets veel voordelen ten opzichte van een trouwauto.
Bijzonder trouwvervoer
Zitten jullie niet te wachten op een of andere klassieker als trouwauto en willen jullie iets unieks? Gelukkig zijn er genoeg leuke alternatieven, waar je echt mee op zal vallen. Ga tegen alle verwachtingen van jullie gasten in en kom lekker niet met de auto.
Trouwvervoer: waar moet je aan denken?
Het ritje van je leven moet perfect worden. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het trouwvervoer. Heeft jullie bruiloft een thema zoals vintage, dan past een oldtimer perfect bij het thema. Is er geen specifiek thema, dan is een limousine altijd een stijlvolle trouwauto met veel voordelen.
Gerelateerde specials:
» Autopech opweg naar het stadhuis

Tips:
» Onze tips op het gebied van trouwvervoer

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel trouwvervoer

Specialisten:
» Stalhouderij 't Woud

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor trouwvervoer

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!