| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » verhuur » artikelen »

partyverhuur


Wanneer jullie besluiten het huwelijksfeest buiten te organiseren, is het huren van een feesttent een goede optie. Het weer in Nederland is onvoorspelbaar en zelfs in hartje zomer kunnen de weergoden je bruiloft flink in het water laten vallen. Een tent biedt dan uitkomst.

Met alleen een feesttent ben je er nog niet, er zullen ook allerlei feestbenodigdheden gehuurd moeten worden. Gelukkig is de markt voor partyverhuur enorm, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te huur. Lees alles over verhuur op deze pagina.
 
De feesttent
Feesttenten zijn er in alle soorten en maten, van plastic circustent tot compleet paviljoen. Afhankelijk van het aantal gasten, kun je voor verschillende soorten tenten en groottes kiezen.
Partyverhuur
Wanneer je de bruiloft thuis viert, bijvoorbeeld in de tuin, zul je bijna altijd spullen en materialen moeten huren. Denk bijvoorbeeld aan extra tafels en stoelen of misschien zelfs wel een mobiel toilet. Lees alles over partyverhuur in dit artikel.
Het belang van goed licht en geluid
Onderschat de rol van licht en geluid op een bruiloft niet. Het sleutelwoord is: balans. Een DJ die ergens in een donker hoekje met slechte boxen zijn plaatjes staat te draaien doet geen recht aan de avond, evenals een band die midden in de spotlights staat en zoveel volume produceert dat de gasten elkaar nauwelijks meer kunnen verstaan.
Tips:
» Onze tips op het gebied van de partyverhuur

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel partyverhuur

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor partyverhuur

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!